Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Alternativë

altereffekt.8

04/07/2016 |

Sot përmbushen 8 vite jubilare (4aktive + 4blogim) nga krijimi i altereffekt.

E lidhur ështe traka Blank Images nga The Viewers, e cila ishte si Himn i grupimit.

Për kohë me dritë!

Vazhdo…

altereffekt.VII

04/07/2015 |

Ciklet vazhdojnë të rrotullohen e zgjaten në formë spirale dhe çdo katër vjet në bazë të diellit prekin në vijën e njejtë. Kjo i bie që para dy cikleve ky vit është një vit para se altereffekt. të jetë gjallë. Vazhdo…

5 vite nga themelimi i ”altereffekt.”

04/07/2013 |

Sot mbushen 5 vite nga themelimi dhe hapja zyrtare e altereffekt. atëherë i titulluar si ”Portali Alternativ i Tetovës”. Vazhdo…

CultureUnplugged

13/11/2012 |

CultureUnplugged është projekt online në të cilin publikohen dokumentarë të karakterit alternativë, ndërsa produkcioni i tyre është i nivelit të buxheteve të ulta.

Vazhdo…