Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Virtuele

Zgjidhje për rrjetet sociale!

14/11/2012 |

Rrjetet sociale janë bërë të domosdoshme për komunikimin bashkëkohorë dhe si të tillë të jesh indiferent ndaj tyre nuk eshte zgjidhja më e mirë që mund të bësh. Mirepo t’ua kushtosh kohën informatave të pafundme që vinë nga kto rrjete është dhunë për qenien tënde. Vazhdo…

effektmedia. interactive creatives

10/11/2012 |

Kolektivë kreativ, i përqendruar në krijimin dhe zhvillimin e vlerave në sferën e komunikimit, artit dhe shkëmbimit të të dhënave. Vazhdo…