Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Vetëdije

The Psychedelic Future of the Mind nga Thomas B. Roberts

14/01/2013 |

Ky publikim i ri shfaq kërkimet shkencore dhe mjeksore në lidhje me përdorimin e psajkodelikëve për të pasuruar trurin, moralin, shpirtin dhe kreativitetin.

Vazhdo…

STEPPING INTO THE FIRE: Ajahuaska, nëpërmjet natyrës deri te vetëdija e lartë!

06/01/2013 |

STEPPING INTO THE FIRE është dokumentar i cili rrëfen ngjarjen e një biznesmeni të suksesshëm i cili jeton jetë që nuk e përbmushë qënien e tij, dhe për rrugëtimin drejt të vërtetës dhe lumturisë.  Vazhdo…

The Awakening (Dokumentar)

29/12/2012 |

“The Awakening” ёshtё film dokumentar me produksion tё pavarur i studiuesit Australian Max Igan, ku spjegohen tema kontroverse dhe çёshtje tё rёndёsishme me tё cilat pёrballet njerëzimi. Vazhdo…