Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Izrael

Hoteli i Benksit përkrah ‘murit ndarës’ në Bethlehem

08/03/2017 |

Grafiti artisti dhe aktivisti politik anonim, Banksy ka hapur hotelin konceptual në qytetin e Bethlehemit, në Bregun Perëndimor (Palestinë) përkrah murit ndarës qe rrethon qytetin nga të gjitha anët, i kontrolluar nga forcat izraelite, të cilët atë e shohin si masë sigurie. Vazhdo…

Obama pritet të vendos për intervenim në Siri

15/08/2013 |

Udhëheqësi i ”Chiefs of Staff” të SHBA-së, Gen. Martin Dempsey, qëndroi të hënën në Izrael për bisedime me KM Netanjahu, Ministrin e Mbrojtjes Moshe Ya’alon dhe ”Chief of Staff” Lt. Gen. Benny Gantz, për të pasuar me bisedime paralele më zyrtarët në Jordani, në lidhje me opcionet për intervenim të limituar ushtarak në konfliktin sirian. Vazhdo…

20 Ide me Dr. Michael Laitman

27/04/2013 |

Kjo seri intervistash e realizuar me udhëheqësin e Qendrës Edukative për Kabbalah autentike ”Bnei Baruch” Dr. Michael Laitman, ofron insajt mbi çështje të rëndësishme në jetën individuale dhe shoqërore. Vazhdo…

Talking With the Enemy (Dokumentar)

22/02/2013 |

Talking With the Enemy është dokuementar i realizuar nga Al Jazeera, në të cilin shfaqen bisedimet në dyer të mbyllura për shkëmbimin e të burgosurve të luftës, ndërmjet Izraelit dhe Rezistencës Islamike në Liban, ”Hezbollah”.

Vazhdo…

Bnei Baruch, Qendra Edukative për Kabbalah

19/11/2012 |

Bnei Baruch është qendër edukative me kurs online për të studiuar shkencën e Kabbalah-së autentike. Vazhdo…

Pse të qënurit PRO apo ANTI Semitë është NORMALE?!

14/11/2012 |

Sepse Semitët/Hebrenjtë besojnë se roli i tyre i vërtet është të lidhin popujt tjerë me Krijuesin, për këtë shkak ata janë vazhdimisht për gjatë historisë të sulmuar apo ndër presion, dhe ky presion është konstruktiv sepse i shtynë ata … Vazhdo…

PAS SIANIZMIT: Një shtet për Izraelin dhe Palestinën

14/11/2012 |

Ky publikim e ofron si zgjidhje të vetme të konfliktit të gjatë me dekada ndërmjet Izraelit dhe Palestinës, organizimin në një shtetë binacional për të dyja etnitë dhe deri sot paraqitet si zgjidhja më e përshtatshme për t’u arritur paqja … Vazhdo…