Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: July 2014

Jinxy Jenkins, Lucky Lou

31/07/2014 |

 

Film i shkurtë i animuar nga  Michael Bidinger dhe Michelle Kwon, ku një djal i pa fat takon një vajzë me fat ndërsa e gjithë ngjjarja ndodhë në hapsirën urbane të San Fransiskos. Vazhdo…

‘Hulu’ blenë të drejtat ekskluzive për streaming të ‘South Park’

14/07/2014 |

Krijuesit e serialit të animuar komik South Park, Trey Parker dhe Matt Stone kanë lidhur marrëveshje eksklusive me Hulu-n që të fitoj të drejtat eksklusive për emitimin online të këtij prodhimi, duke përfshirë edhe arhivën prej 244 epizodave, si dhe të rejat — siç raporton New York Times. Vazhdo…

altereffekt. 6

10/07/2014 |

Në përmbushjen e 6 viteve nga materializimi i idesë së altereffekt.-it krijova një set punimesh digjitale në temën konceptuale të 6shës si ide numerologjike, në formë studimi, me përzgjedhje të elementeve të vijës dhe ngjyrave për të paraqitur disa momente dhe karakteristika të frymës së ‘lëvizjes’ gjatë këtyre viteve. Vazhdo…