Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: April 2014

Reklamë: “Twerking” me muzikë klasike

18/04/2014 |

B-Classic music festival nga Belgjika në përpjekje që “t’i dhuroj muzikës klasike më shumë vëmendje, siç ka muzika pop,” sjell një video interesante për të promovuar audicionin e tyre “Classic Comeback”.

Pop-dance grupi Korean Waveya interpretojnë “Simfoninë No. 9 Allegro … Vazhdo…

Korea e Veriut është më keq se që paramendoni!

12/04/2014 |

Raporti i ri nga Kombet e Bashkuara zbulon se krime ndaj njerëzimit janë duke ndodhur në Korenë e Veriut dhe thirr që gjykatë ndërkombëtare të investigoj dhe të dënojë ata që parapërgatisin këto krime. Vazhdo…