Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: September 2013

Antonio Banderas dhe Orbit(Wregley’s Extra) thejnë barierat në reklamë inovative, ndarje me ëmbëlsirën që ka zë mashkulli

30/09/2013 |

Mariachi dhe Orbit/Wregley’s Extra(etiketa ndryshon varësiht shtetit) përveç që kanë krijuar një reklamë inovative, ata kanë shkuar deri atje që ëmbëlsira me të cilën ai përfundon lidhjen është me zë mashkulli. Vazhdo…