Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: July 2013

Frida

06/07/2013 |

Frida Kahlo (Magdalena Carmen Frida Kahlo, Mexico, 6 Korik 1907), lindi në një familje Hungareze-Hebreje (babai) dhe Spanjole- Meksikane me prejardhje Indiane (nëna). Vazhdo…

5 vite nga themelimi i ”altereffekt.”

04/07/2013 |

Sot mbushen 5 vite nga themelimi dhe hapja zyrtare e altereffekt. atëherë i titulluar si ”Portali Alternativ i Tetovës”. Vazhdo…