Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: June 2013

Vizualizim minimalist-inforgrafik i biografisë së 10 piktorëve të famshëm (Video)

29/06/2013 |

Jeta e 10 piktorëve të famshëm (Pollock, Dalí, Matisse, Klimt, Picasso, Mondrian, Klee, Boccioni, Kandinsky, dhe Miro) paraqitur me metafora vizuale bazuar në pikturat dhe preferencat specifike stilistike të artistëve – format, ngjyrat, proporcionet, etj. Vazhdo…

Ilustrime të Presidentëve të SHBA-së, në aksion!

27/06/2013 |

Artisti digjital Jason Heuser ka ilustruar imagjinatën e tij për presidentët e kaluar dhe atë të tanishëm, të kapur në aksion. Vazhdo…

Skulptura dekorative nga librat e panevojshëm

26/06/2013 |

Artisti nga Australia, Pam Langdon vë në funksion të ri librat e hudhur, duke i transformuar ata në krijime të bukura dekorative.

Vazhdo…

Retro dizajni i kasetave

23/06/2013 |

Pas serisë me  Flight Tag Prints, ilustratori anglez Neil Stevens paraqet retro ‘postera’ të inspiruara nga rënditja vizuele dhe ngjyrat e audio kasetave, të cilët do të mund të përdoreshi në të ardhmen. Vazhdo…

EZLN fton Julian Assange dhe Pussy Riot në “Escuelita Zapatista”

21/06/2013 |

Armata Zapatiste për Çlirim Nacional (EZLN) fton të persekutuarit dhe “te burgosurit politikë” nga e gjithë bota, siç janë themeluesi i Wikileaks, Julian Assange apo pjestaret e grupit punk rus ‘Pussy Riot‘ në tokën e tyre autonome “Escuelita Zapatista”. Vazhdo…

DEBKAfile: Beteja për Damaskun ka përfunduar!

04/06/2013 |

DEBKAfile, Portali për lajme nga sferat e intelegjencës dhe sigurisë me vendndodhje në Jerusalem, raporton për zhvillimin e ngjarjeve në luftën civile siriane, duke kritikuar Intelegjencën e Izraelit për vonesë në transmetimin e ngjarjeve. Vazhdo…