Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: April 2013

20 Ide me Dr. Michael Laitman

27/04/2013 |

Kjo seri intervistash e realizuar me udhëheqësin e Qendrës Edukative për Kabbalah autentike ”Bnei Baruch” Dr. Michael Laitman, ofron insajt mbi çështje të rëndësishme në jetën individuale dhe shoqërore. Vazhdo…

Get Lucky, promo singlli i albumit të ri të Daft Punk!

24/04/2013 |

Funk duoja franceze rikthehet në skenë me album të ri më 21 Maj dhe sapo kanë publikuar singllin ”Get Lucky”. Vazhdo…

Vdes krijuesi i koverave të famshëm të Pink Floyd

19/04/2013 |

Ndahet nga jeta në moshën 69 vjeçare Storm Thorgerson, krijuesi i mirënjohur botëror i koverave të albumeve të Pink Floyd, por edhe shumë artistëve tjerë. Vazhdo…

Plastik mastik!

10/04/2013 |

Simboli i njohur i cili përfaqëson fillimisht Plastikman-in, por edhe llojin e muzikës që ai shpërndanë ishte i vizatuar në një transformator energjetik në një lagje të Tetovës. Për fat të keq tani është mbuluar me një graffit tjetër dhe e vetmja foto që gjetëm ishte kjo. Vazhdo…

Instalacion nga Katre në Paris

06/04/2013 |

Një instalacion i stërmbushur dhe dramatik nga Katre, që ngjallë ndejnjë tensionuese nëpërmjet bashkëveprimit të hapsirës dhe ngjyrosjes kaotike. Vazhdo…

Hyrja në stacionin e metrosë në Frankfurt

02/04/2013 |

Kjo është hyrja e stacionit të metrosë ”Bockenheimer Warte U-Bahn”  në Frankfurt, Gjermani e cila duket si njër tren i cili zhytet në tokë. Vazhdo…

23 objekte me eksterier simbolik të shprehjeve të fytyrës

02/04/2013 |

Një mënyrë e mençur për të shprehur kreativitetin është edhe dizajnimi i sipërfaqeve të jashtme të ndërtesave me paraqitje të emocioneve të fytyrës(emoticons-a). Vazhdo…