Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

teknologji

Startupistanbul ngjarja kryesore në rajon për ‘nismat’ (teknologjike)

17/08/2015 |

StartupIstanbul është një nga eventet më kryesore në rajonin e Euroazise, ku sjell së bashku themeluesit, inevestitorët dhe krijuesit e ri. Është një takim tepër i rrëndësishëm i mundësive të mëdhaja për lojtarët e ekonomisë së re.

StartupIstanbul për çdo … Vazhdo…

Moto X, shkaku që Google bleu Motorola

21/08/2013 |

Para dy viteve Google arriti një ndër marëveshjet më te mëdhaja, ku për afër 13 miliard dollar bleu kompaninë e mirënjohur të telefonave mobil “Motorola”. Vazhdo…

Ide për të ardhmen e promovimit online dhe qasjes së lehtë në informata?

15/12/2012 |

E kisha një ide se si do të zhvillohet promovimi virtuel, i cili në të shumtën e rasteve është një informatë e cila duhet të klikohet dhe të çojë përdoruesin deri tek informata më e zgjëruar. Forma më e thjeshtë e krijimit të një reklame virtuele pas shkrimit, është fotoja më saktësisht e JPEG apo PNG formatit. Vazhdo…

Brian Eno: Pionir i ”ambientalit”

13/11/2012 |

Brian Eno është legjendë e muzikës elektronike dhe pop. Fama e tij nisi me pop ikonat e Roxy Music, para se të bëhej pionir i muzikës ambientale në 1970-at e vonshme.

Vazhdo…