Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

street art

Plastik mastik!

10/04/2013 |

Simboli i njohur i cili përfaqëson fillimisht Plastikman-in, por edhe llojin e muzikës që ai shpërndanë ishte i vizatuar në një transformator energjetik në një lagje të Tetovës. Për fat të keq tani është mbuluar me një graffit tjetër dhe e vetmja foto që gjetëm ishte kjo. Vazhdo…

Instalacion nga Katre në Paris

06/04/2013 |

Një instalacion i stërmbushur dhe dramatik nga Katre, që ngjallë ndejnjë tensionuese nëpërmjet bashkëveprimit të hapsirës dhe ngjyrosjes kaotike. Vazhdo…

Art publik nga selektimi i këtij fundmuaji

31/12/2012 |

Një selektim i bukur nga artet publike nga mbarë globi. Selektimet e fundit për 2012 kryesohen nga produkti i ri i Martin Ron (në bashkëpunim me Frederico Ron) e titulluar Lujuan Pedro and His Dog (burimi).

Vazhdo…