Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Shpirtërore

Ekspozita ‘Alejandro Jodorowsky’ në CAPC, Bordo

02/11/2015 |

Regjisori, aktori, tarot mjeshtri, botuesi dhe asket guru legjendar Alehandro Hodorovski ka ekspozuar disa nga punimet dhe materialet e përdorura në karrierë dhe filmat e tij në CAPC musée d’art contemporain, Bordo, në ekspozitë të titulluar vetëm me Alejandro Jodorowsky, … Vazhdo…

20 Ide me Dr. Michael Laitman

27/04/2013 |

Kjo seri intervistash e realizuar me udhëheqësin e Qendrës Edukative për Kabbalah autentike ”Bnei Baruch” Dr. Michael Laitman, ofron insajt mbi çështje të rëndësishme në jetën individuale dhe shoqërore. Vazhdo…

The Awakening (Dokumentar)

29/12/2012 |

“The Awakening” ёshtё film dokumentar me produksion tё pavarur i studiuesit Australian Max Igan, ku spjegohen tema kontroverse dhe çёshtje tё rёndёsishme me tё cilat pёrballet njerëzimi. Vazhdo…

Hubert Benoit: NEW AGE-i KLASIK

22/11/2012 |

Do të etiketoja Hubert Benoit si ‘New Age-i Kalsik’ për shkak të interaksionit ose kombinimit perfekt qe ai i bën civlizimit lindor më ate evropjan nga ku vjen edhe vetë ai. Me konkludionin “perfekt” referoj në opsionin më të mirë të mundshëm. Vazhdo…

OSHO: Portali publik drejt spiritualitetit

13/11/2012 |

Bagwan Rajneesh i njohur më vonë me emrin “OSHO” është njëri ndër mistikët e rrallë i cili kishte guximin të ju drejtohet masave të gjëra të popullsisë së botës me thirrjet e tij për revolucion shpirtëror të njerëzimit, si kusht i domosdoshëm për tejkalimin e krizës globale të cilën shumica e shkollave dhe mendimeve ezoterike e kanë etiketuar si krizë në ‘vetëdije’ apo kërcim në ‘shkallë tjetër të vetëdijes’. Vazhdo…