Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Reklamë

TheInterview: Kampanja promovuese, Sony dhe Obama!

27/12/2014 |

Për filma të thjeshtë komik si ky, nuk ka nevojë për analiza, por kampanja madhështore promovuese meriton respekt të veçantë, ku politika dhe reklamimi kombinohen për të përfituar bashkërisht. Vazhdo…

Reklamë: “Twerking” me muzikë klasike

18/04/2014 |

B-Classic music festival nga Belgjika në përpjekje që “t’i dhuroj muzikës klasike më shumë vëmendje, siç ka muzika pop,” sjell një video interesante për të promovuar audicionin e tyre “Classic Comeback”.

Pop-dance grupi Korean Waveya interpretojnë “Simfoninë No. 9 Allegro … Vazhdo…

Antonio Banderas dhe Orbit(Wregley’s Extra) thejnë barierat në reklamë inovative, ndarje me ëmbëlsirën që ka zë mashkulli

30/09/2013 |

Mariachi dhe Orbit/Wregley’s Extra(etiketa ndryshon varësiht shtetit) përveç që kanë krijuar një reklamë inovative, ata kanë shkuar deri atje që ëmbëlsira me të cilën ai përfundon lidhjen është me zë mashkulli. Vazhdo…