Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

promo

Promo hapsirë alternative për krijuesit lokal

30/11/2014 |

Përherë kam besuar se kreativiteti, por edhe arti duhet të ketë qasje të pakushtëzuar për sa i përket statusit shoqëror, si dhe te lirohet prej demonizimit të elitarizmit dhe formave konvencionale të prezentimit dhe solemnizimit. Për këtë shkak, jam i lumtur të prezantoj hapsirën e re alternative për ekspozimin e veprave kreative dhe artistike në një vend publik në Tetovë. Vazhdo…

Radio Red tash më në eter: 88.00FM

04/02/2014 |

Radio Red, projekti i online radios me përzgjedhje kualitative në muzikë ka një lajm të mirë. Për më shumë se një muaj ata janë lansuar në eter në rajonin e Pollogut, Tetovë-Gostivar, në frekuencën 88.00FM. Vazhdo…

Programa e kinemasë Cineplexx nga 27.12 deri më 02.01

27/12/2012 |

Të nderuar,

Këtë javë në repertoarin e kinemasë Cineplexx do të gjinden katër realizime botërore. Duke filluar prej të ejtën, programin e kinemasë do ta pasurojmë me: Vazhdo…

Ide për të ardhmen e promovimit online dhe qasjes së lehtë në informata?

15/12/2012 |

E kisha një ide se si do të zhvillohet promovimi virtuel, i cili në të shumtën e rasteve është një informatë e cila duhet të klikohet dhe të çojë përdoruesin deri tek informata më e zgjëruar. Forma më e thjeshtë e krijimit të një reklame virtuele pas shkrimit, është fotoja më saktësisht e JPEG apo PNG formatit. Vazhdo…