Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Projekt

Promo hapsirë alternative për krijuesit lokal

30/11/2014 |

Përherë kam besuar se kreativiteti, por edhe arti duhet të ketë qasje të pakushtëzuar për sa i përket statusit shoqëror, si dhe te lirohet prej demonizimit të elitarizmit dhe formave konvencionale të prezentimit dhe solemnizimit. Për këtë shkak, jam i lumtur të prezantoj hapsirën e re alternative për ekspozimin e veprave kreative dhe artistike në një vend publik në Tetovë. Vazhdo…

Radio Red tash më në eter: 88.00FM

04/02/2014 |

Radio Red, projekti i online radios me përzgjedhje kualitative në muzikë ka një lajm të mirë. Për më shumë se një muaj ata janë lansuar në eter në rajonin e Pollogut, Tetovë-Gostivar, në frekuencën 88.00FM. Vazhdo…

Fotografi mahnitëse të syrit nga afër

04/12/2013 |

Suren Manvelyan na çon thellë brenda magjisë së syrit me kolekcionin “Your Beautiful Eyes”,  ku shfaqen detaje dhe pamje mahnitës e të syrit nëpërmjet fotografive të afruara. Vazhdo…

CultureUnplugged

13/11/2012 |

CultureUnplugged është projekt online në të cilin publikohen dokumentarë të karakterit alternativë, ndërsa produkcioni i tyre është i nivelit të buxheteve të ulta.

Vazhdo…