Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/01/2018

Scroll to top

Top

pop kulturë

Reklama Anti-Duhanit përqesh ”Social Smokers”, zëvendëson duhanin me pordhat!

21/03/2013 |

Për të përqeshur fenomenin shoqëror të njohur si ‘’social smoking’’, agjencia kreative BBDO Toronto krijoi reklamë audiovizuele për  Ministinë e Shëndetësisë së Ontario-s , në të cilën zëvendësohet duhani me pordhën. Vazhdo…

Armët në skenat e filmave të zëvendësuara me ”Thumbs-Up”

18/03/2013 |

 

Pse  nevojiten armët, kur ato mund të zëvendsohen me një qasje pozitive :D! Vazhdo…

Jeta për pesë sekonda: paraqitje minimaliste grafike të ngjarjeve të njohura të pop-kulturës

18/02/2013 |

Agjencioni H-57 nga Milano sjell një seri të piktogrameve minimaliste, të përmbledhura në librin me titull “Jeta Për Pesë Sekonda”, në të cilat paraqitet grafikisht jeta e disa personazheve të famshme të librave, filmave si dhe figura të njohura historike. Vazhdo…