Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

minimalizëm

Seri fotografishë minimaliste nga Londra

29/06/2016 |

Londra ofron shumëçka, por mbi të gjitha arkitekturë të shumëllojshme e cila mundëson të shfrytëzohet nga shumë mediume artistike për t’i kombinuar ato në vepra arti. Vazhdo…

Plastikman rikthehet me EX

10/06/2014 |

Richie Hawtin në rolin e Plastikman lanson albumin EX, i pari pas më shumë se një dekadë, në mënyrë modeste në kanalin e tij në Youtube të shoqëruar me vizualizime të ndërlidhura. Vazhdo…

Jeta për pesë sekonda: paraqitje minimaliste grafike të ngjarjeve të njohura të pop-kulturës

18/02/2013 |

Agjencioni H-57 nga Milano sjell një seri të piktogrameve minimaliste, të përmbledhura në librin me titull “Jeta Për Pesë Sekonda”, në të cilat paraqitet grafikisht jeta e disa personazheve të famshme të librave, filmave si dhe figura të njohura historike. Vazhdo…