Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Meditim

20 Ide me Dr. Michael Laitman

27/04/2013 |

Kjo seri intervistash e realizuar me udhëheqësin e Qendrës Edukative për Kabbalah autentike ”Bnei Baruch” Dr. Michael Laitman, ofron insajt mbi çështje të rëndësishme në jetën individuale dhe shoqërore. Vazhdo…

Hubert Benoit: NEW AGE-i KLASIK

22/11/2012 |

Do të etiketoja Hubert Benoit si ‘New Age-i Kalsik’ për shkak të interaksionit ose kombinimit perfekt qe ai i bën civlizimit lindor më ate evropjan nga ku vjen edhe vetë ai. Me konkludionin “perfekt” referoj në opsionin më të mirë të mundshëm. Vazhdo…

Bnei Baruch, Qendra Edukative për Kabbalah

19/11/2012 |

Bnei Baruch është qendër edukative me kurs online për të studiuar shkencën e Kabbalah-së autentike. Vazhdo…

OSHO: Portali publik drejt spiritualitetit

13/11/2012 |

Bagwan Rajneesh i njohur më vonë me emrin “OSHO” është njëri ndër mistikët e rrallë i cili kishte guximin të ju drejtohet masave të gjëra të popullsisë së botës me thirrjet e tij për revolucion shpirtëror të njerëzimit, si kusht i domosdoshëm për tejkalimin e krizës globale të cilën shumica e shkollave dhe mendimeve ezoterike e kanë etiketuar si krizë në ‘vetëdije’ apo kërcim në ‘shkallë tjetër të vetëdijes’. Vazhdo…