Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Kabbalah

20 Ide me Dr. Michael Laitman

27/04/2013 |

Kjo seri intervistash e realizuar me udhëheqësin e Qendrës Edukative për Kabbalah autentike ”Bnei Baruch” Dr. Michael Laitman, ofron insajt mbi çështje të rëndësishme në jetën individuale dhe shoqërore. Vazhdo…

Bnei Baruch, Qendra Edukative për Kabbalah

19/11/2012 |

Bnei Baruch është qendër edukative me kurs online për të studiuar shkencën e Kabbalah-së autentike. Vazhdo…