Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Judaizmi

20 Ide me Dr. Michael Laitman

27/04/2013 |

Kjo seri intervistash e realizuar me udhëheqësin e Qendrës Edukative për Kabbalah autentike ”Bnei Baruch” Dr. Michael Laitman, ofron insajt mbi çështje të rëndësishme në jetën individuale dhe shoqërore. Vazhdo…

Talking With the Enemy (Dokumentar)

22/02/2013 |

Talking With the Enemy është dokuementar i realizuar nga Al Jazeera, në të cilin shfaqen bisedimet në dyer të mbyllura për shkëmbimin e të burgosurve të luftës, ndërmjet Izraelit dhe Rezistencës Islamike në Liban, ”Hezbollah”.

Vazhdo…

Bnei Baruch, Qendra Edukative për Kabbalah

19/11/2012 |

Bnei Baruch është qendër edukative me kurs online për të studiuar shkencën e Kabbalah-së autentike. Vazhdo…