Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

ilustrime

Nudo Lineare

05/01/2016 |
Seri e ilustrimeve digjitale të portreteve nudo nga poza dhe personazhe të ndryshme.

Vazhdo…

Ilustrime shtetesh në formë mekanizmi arkitektural

08/05/2014 |

Ilustratori dhe arkitekti Federico Babina, të cilin më herët e prezantuam me projektin Archist, ka publikuar serinë e re të ilustrimeve ku paraqet shtete në formën e një mekanizmi arkitektural. Vazhdo…

Shenjat e horoskopit të rikrijuara në pamjen e modeleve

06/02/2014 |

Ilustratorja franceze me vendodhje në Londër Malika Favre, e cila kohë më parë krijoi tipografinë ‘Kama Sutra’, rikrijon dymbëdhjetë shenjat e horoskopit në ngjyrat e modës. Vazhdo…

Ilustrime të Presidentëve të SHBA-së, në aksion!

27/06/2013 |

Artisti digjital Jason Heuser ka ilustruar imagjinatën e tij për presidentët e kaluar dhe atë të tanishëm, të kapur në aksion. Vazhdo…