Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

grafikë kompjuterike

Shenjat e horoskopit të rikrijuara në pamjen e modeleve

06/02/2014 |

Ilustratorja franceze me vendodhje në Londër Malika Favre, e cila kohë më parë krijoi tipografinë ‘Kama Sutra’, rikrijon dymbëdhjetë shenjat e horoskopit në ngjyrat e modës. Vazhdo…

Harta abstrakte qytetesh

13/08/2013 |

Në vazhdim do të shihni disa harta abstrakte të metropoleve botërore te punuara nga Jazzberry Blue, të cilat edhe ju do t’i pëlqenit. Vazhdo…

Ilustrime të Presidentëve të SHBA-së, në aksion!

27/06/2013 |

Artisti digjital Jason Heuser ka ilustruar imagjinatën e tij për presidentët e kaluar dhe atë të tanishëm, të kapur në aksion. Vazhdo…