Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Fotografi

Singularitet: seri fotografishë arkiteturore

14/03/2017 |

Singluairtet I është pjesa e parë nga seria e fotografive arkitekturore nën konceptin e ‘tekes’ nga fotografi gjerman Florian W. Mueller. Vazhdo…

Dekonstruktim dhe estetikë në strukturat thelbësore nga objektivi i ‘fotografisë arkitekturore’

16/08/2016 |

Sebastian Weiss është fotograf arkitekture i dhënë  pas fotografimit të detajeve strukturore neper hapësirat urbane duke u munduar te gjeje estetikën dhe artin ne objektet e ndërtuara nga njeriu. Vazhdo…

Seri fotografishë minimaliste nga Londra

29/06/2016 |

Londra ofron shumëçka, por mbi të gjitha arkitekturë të shumëllojshme e cila mundëson të shfrytëzohet nga shumë mediume artistike për t’i kombinuar ato në vepra arti. Vazhdo…

Fotografi mahnitëse të syrit nga afër

04/12/2013 |

Suren Manvelyan na çon thellë brenda magjisë së syrit me kolekcionin “Your Beautiful Eyes”,  ku shfaqen detaje dhe pamje mahnitës e të syrit nëpërmjet fotografive të afruara. Vazhdo…

50 Fotografitë me tajming perfekt!

14/03/2013 |

Sipas standardeve të internetit, foto e bërë në kohën e duhur ndodhë kur këto tre gjëra janë në përputhshmëri: Vazhdo…

Baleti i zogjëve

29/01/2013 |

Regjistori Neels Castillonduke pritur për të gjiruar një helikopter në perëndimin e diellit, papritmas u paraqiten dhjetëra mijëra gargullve, e mbuluan qiellin dhe filluan të bëjnë vallen e tyre. Ai me drejtorin e tij te fotografisë Mathias Touzeris e kishin fatin dhe për disa minuta kapën disa pamje madhështore. Vazhdo…

Akullnajat dhe ajsbergët monumental të Grenlandës të fotografuara nga Jan Erik Waider

24/01/2013 |

Fotografi dhe grafik dizajneri nga Nurnbergu, Jan Erik Waider ka bërë shumë vizita në veri për në Grenlandë, Islandë, Skotlandë dhe Ishujt Faroe ku ai i ka realizuar këto fotografi të pejsazheve surealiste të ajsbergëve dhe akullnajave.  Vazhdo…

Fotografi të shquara të strukturave të Akullit

31/12/2012 |

Ne të gjithë jemi të njohur me forma më të zakonshme të akullit, dhe me që është dimër kemi më shumë konatkt me akullin dhe shpesh nuk na tërheq. Por bukurinë dhe pastertinë e tij gati nuk e vërejmë. Vazhdo…