Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Elektronikë

Plastikman rikthehet me EX

10/06/2014 |

Richie Hawtin në rolin e Plastikman lanson albumin EX, i pari pas më shumë se një dekadë, në mënyrë modeste në kanalin e tij në Youtube të shoqëruar me vizualizime të ndërlidhura. Vazhdo…

Rob Garza i ThieveryCorporation me LP të ri!

15/05/2013 |

Muzikanti, producenti dhe DJ Rob Garza publikon kompilacion të remikseve të produkteve nga mbarë sferat e muzikës.  Ky projekt në fillim ishte një përpjekje për zgjidhje të reja kreative në muzikë, kurse tani është kompletuar në kolekcion të veprave të dëshmuara, por të prezentuara në ngjyrë të re në Remixes, siç titullohet LP-ja. Vazhdo…

Get Lucky, promo singlli i albumit të ri të Daft Punk!

24/04/2013 |

Funk duoja franceze rikthehet në skenë me album të ri më 21 Maj dhe sapo kanë publikuar singllin ”Get Lucky”. Vazhdo…

Brian Eno: Pionir i ”ambientalit”

13/11/2012 |

Brian Eno është legjendë e muzikës elektronike dhe pop. Fama e tij nisi me pop ikonat e Roxy Music, para se të bëhej pionir i muzikës ambientale në 1970-at e vonshme.

Vazhdo…