Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Dizajn

‘Taylors of Harrogate’ ndërton strehim për bleta në stilin e ‘The Grand Budapest Hotel’

18/07/2016 |

Kompania Taylors of Harrogate nga Yorkshire lanson fushatën ‘Save the Flavor’ dhe nëpërmjet një video-reklamë kreative synon të vë në theks rëndësinë e bletëve në krijimin dhe perfeksionimin e shijes nëpër produktet e çajrave të tyre, duke krijuar një hotel … Vazhdo…

Vizualizim minimalist-inforgrafik i biografisë së 10 piktorëve të famshëm (Video)

29/06/2013 |

Jeta e 10 piktorëve të famshëm (Pollock, Dalí, Matisse, Klimt, Picasso, Mondrian, Klee, Boccioni, Kandinsky, dhe Miro) paraqitur me metafora vizuale bazuar në pikturat dhe preferencat specifike stilistike të artistëve – format, ngjyrat, proporcionet, etj. Vazhdo…

Retro dizajni i kasetave

23/06/2013 |

Pas serisë me  Flight Tag Prints, ilustratori anglez Neil Stevens paraqet retro ‘postera’ të inspiruara nga rënditja vizuele dhe ngjyrat e audio kasetave, të cilët do të mund të përdoreshi në të ardhmen. Vazhdo…

Vizatimet e David Byrne, diagrame për Gjendjet Njerëzore

14/02/2013 |

Në vitin 2006, David Byrne botoi Arboretum, një kolekcion skicash poetike, cinike, të thella dhe brioliante- disa shumë abstrakte, disa shumë konkrete- të vizatuara në stilin e diagrameve evolucionare, duke përfshirë gjithçka që nga rrënjet e filozofise deri tek fati romantik i ekosistemit të arteve të perfmormuara. Vazhdo…

Chelsea Apartment nga I-Beam Design

07/02/2013 |

 

Nëse si të vegjel keni qenë të obsesionuar me LEGO, ky është apartamenti në të cilin do të përshtateshi më së shumti. Vazhdo…

EVERYONE IN TO IT, I’M IN TOO!

21/01/2013 |

Posteri është krijim dhe thënie personale mbi vlerën shoqërore të kësaj muzike, i inspiruar nga dëgjimi i albumit Monk’s Dream të  Thelonious Monk (nuk di shumë për muzikantët xhez, po ska lidhje më mbajnë të kënaqur hah). Vazhdo…