Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Dizajn grafik

Visual treat: Juventus identity refreshment

18/01/2017 |

Juventus just published the sensational reinvention of its identity, which in itself has a drastic and brave change of the logo, combining the insignia with a newly introduced monogram, a movement which absolutely cannot be ignored from its importance to the whole brand establishment. The new identity was created by Interbrand office in Milan.

Vazhdo…

Trajtim vizual i rifreskimit të identitetit të Juventus-it

17/01/2017 |

Juventus-i dje publikoi rifreskimin sensacional te identiteti vizual të tyre, me ndryshim drastik dhe te guximshëm te logos, duke kombinuar insinjën e re me monogram, lëvizje që nuk mund te injorohet për nga rëndësia që ka në vendosje të brendit. Identiteti i ri është krijuar nga zyrat e agjencisë Interbrand në Milano. Vazhdo…

Nudo Lineare

05/01/2016 |
Seri e ilustrimeve digjitale të portreteve nudo nga poza dhe personazhe të ndryshme.

Vazhdo…

Promo hapsirë alternative për krijuesit lokal

30/11/2014 |

Përherë kam besuar se kreativiteti, por edhe arti duhet të ketë qasje të pakushtëzuar për sa i përket statusit shoqëror, si dhe te lirohet prej demonizimit të elitarizmit dhe formave konvencionale të prezentimit dhe solemnizimit. Për këtë shkak, jam i lumtur të prezantoj hapsirën e re alternative për ekspozimin e veprave kreative dhe artistike në një vend publik në Tetovë. Vazhdo…

altereffekt. 6

10/07/2014 |

Në përmbushjen e 6 viteve nga materializimi i idesë së altereffekt.-it krijova një set punimesh digjitale në temën konceptuale të 6shës si ide numerologjike, në formë studimi, me përzgjedhje të elementeve të vijës dhe ngjyrave për të paraqitur disa momente dhe karakteristika të frymës së ‘lëvizjes’ gjatë këtyre viteve. Vazhdo…

Këtë herë ARCHIMUSIC!

18/06/2014 |

Federico Babina i cili për her të tretë publikohet në blogun tonë,  kësaj rradhe vejn me serinë e posterëve ARCHIMUSIC ku transformon këngë të mirënjohura në ilustrime ndërtesash. Vazhdo…

Ilustrime shtetesh në formë mekanizmi arkitektural

08/05/2014 |

Ilustratori dhe arkitekti Federico Babina, të cilin më herët e prezantuam me projektin Archist, ka publikuar serinë e re të ilustrimeve ku paraqet shtete në formën e një mekanizmi arkitektural. Vazhdo…

Vepra të famshme arti të transformuara në ndërtesa arkitekturore

06/03/2014 |

Arkitekti dhe ilustratori italian Federico Babina ka reinterpretuar punime të famshme arti si forma arkitekturore. Në këtë seri, të titulluar Archist, gjenden replika të veprave dhe stileve të Piet Mondrian, Andy Warhol, Damien Hirst, Marcel Duchamp, Pablo Picaso dhe shumë të tjerë. Vazhdo…

Bibla në përshkrimin e grafikave minimaliste

04/03/2014 |

Prifti dhe dizajneri grafik Joseph Novak krijoi seri të grafikave minimaliste që i përshkruajnë thelbësisht të gjitha librat në Bibël. Vazhdo…

Shenjat e horoskopit të rikrijuara në pamjen e modeleve

06/02/2014 |

Ilustratorja franceze me vendodhje në Londër Malika Favre, e cila kohë më parë krijoi tipografinë ‘Kama Sutra’, rikrijon dymbëdhjetë shenjat e horoskopit në ngjyrat e modës. Vazhdo…