Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

art publik

Promo hapsirë alternative për krijuesit lokal

30/11/2014 |

Përherë kam besuar se kreativiteti, por edhe arti duhet të ketë qasje të pakushtëzuar për sa i përket statusit shoqëror, si dhe te lirohet prej demonizimit të elitarizmit dhe formave konvencionale të prezentimit dhe solemnizimit. Për këtë shkak, jam i lumtur të prezantoj hapsirën e re alternative për ekspozimin e veprave kreative dhe artistike në një vend publik në Tetovë. Vazhdo…

Murale në Teheran nga Mehdi Ghadyanloo

12/05/2013 |

Një lajm ndryshe nga ato që jemi mësuar t’i dëgjojmë në mediat publike nga Irani. Nuk bëhet fjalë për reaktorët nuklear apo për Ahmadinexhad-in, por për muralet nga artisti iranian Mehdi Ghadyanloo në ndërtesa të ndryshme në Teheran.

Vazhdo…

Plastik mastik!

10/04/2013 |

Simboli i njohur i cili përfaqëson fillimisht Plastikman-in, por edhe llojin e muzikës që ai shpërndanë ishte i vizatuar në një transformator energjetik në një lagje të Tetovës. Për fat të keq tani është mbuluar me një graffit tjetër dhe e vetmja foto që gjetëm ishte kjo. Vazhdo…

Hyrja në stacionin e metrosë në Frankfurt

02/04/2013 |

Kjo është hyrja e stacionit të metrosë ”Bockenheimer Warte U-Bahn”  në Frankfurt, Gjermani e cila duket si njër tren i cili zhytet në tokë. Vazhdo…