Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Animacion

Jinxy Jenkins, Lucky Lou

31/07/2014 |

 

Film i shkurtë i animuar nga  Michael Bidinger dhe Michelle Kwon, ku një djal i pa fat takon një vajzë me fat ndërsa e gjithë ngjjarja ndodhë në hapsirën urbane të San Fransiskos. Vazhdo…

‘Hulu’ blenë të drejtat ekskluzive për streaming të ‘South Park’

14/07/2014 |

Krijuesit e serialit të animuar komik South Park, Trey Parker dhe Matt Stone kanë lidhur marrëveshje eksklusive me Hulu-n që të fitoj të drejtat eksklusive për emitimin online të këtij prodhimi, duke përfshirë edhe arhivën prej 244 epizodave, si dhe të rejat — siç raporton New York Times. Vazhdo…

Udhërrëfyes i animuar për të mbijetuar punën në zyrë?

16/08/2013 |

Studioja për animacion Flikli krijoi një udhërrëfyes të shkurtër, për atë se cilat pozita dhe lëvizje janë të nevojshme, për të mbijetuar dëmtimet nga puna e zyrave, ku kohë e gjatë kalohet ulur në karrige. Vazhdo…