Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

SHPRAZER

Blogim i shpejtë

‘Taylors of Harrogate’ ndërton strehim për bleta në stilin e ‘The Grand Budapest Hotel’

18/07/2016 |

Kompania Taylors of Harrogate nga Yorkshire lanson fushatën ‘Save the Flavor’ dhe nëpërmjet një video-reklamë kreative synon të vë në theks rëndësinë e bletëve në krijimin dhe perfeksionimin e shijes nëpër produktet e çajrave të tyre, duke krijuar një hotel … Vazhdo…

‘Hulu’ blenë të drejtat ekskluzive për streaming të ‘South Park’

14/07/2014 |

Krijuesit e serialit të animuar komik South Park, Trey Parker dhe Matt Stone kanë lidhur marrëveshje eksklusive me Hulu-n që të fitoj të drejtat eksklusive për emitimin online të këtij prodhimi, duke përfshirë edhe arhivën prej 244 epizodave, si dhe të rejat — siç raporton New York Times. Vazhdo…

Shenjat e horoskopit të rikrijuara në pamjen e modeleve

06/02/2014 |

Ilustratorja franceze me vendodhje në Londër Malika Favre, e cila kohë më parë krijoi tipografinë ‘Kama Sutra’, rikrijon dymbëdhjetë shenjat e horoskopit në ngjyrat e modës. Vazhdo…

Hero-Glifikë: “Geek” idhujtë modernë takojnë Egjiptin e lashtë

31/01/2014 |

Josh Ln ka krijuar seri posterësh replikë të muraleve të lashta egjiptiane, në të cilat ka instaluar idhujtë modernë të personifikuar në stilin figurativ të Egjiptit të lashtë.

Vazhdo…

Fotografi mahnitëse të syrit nga afër

04/12/2013 |

Suren Manvelyan na çon thellë brenda magjisë së syrit me kolekcionin “Your Beautiful Eyes”,  ku shfaqen detaje dhe pamje mahnitës e të syrit nëpërmjet fotografive të afruara. Vazhdo…

Si e shohin macet botën?

20/10/2013 |

Gjallesat në tokë kanë spektër të ndryshëm pamës, këto vizualizime nga artisti Nickolay Lamm shfaqin se si e shohin macet realitetin, në krahasim me atë të njeriut. Vazhdo…

Antonio Banderas dhe Orbit(Wregley’s Extra) thejnë barierat në reklamë inovative, ndarje me ëmbëlsirën që ka zë mashkulli

30/09/2013 |

Mariachi dhe Orbit/Wregley’s Extra(etiketa ndryshon varësiht shtetit) përveç që kanë krijuar një reklamë inovative, ata kanë shkuar deri atje që ëmbëlsira me të cilën ai përfundon lidhjen është me zë mashkulli. Vazhdo…

Udhërrëfyes i animuar për të mbijetuar punën në zyrë?

16/08/2013 |

Studioja për animacion Flikli krijoi një udhërrëfyes të shkurtër, për atë se cilat pozita dhe lëvizje janë të nevojshme, për të mbijetuar dëmtimet nga puna e zyrave, ku kohë e gjatë kalohet ulur në karrige. Vazhdo…

Harta abstrakte qytetesh

13/08/2013 |

Në vazhdim do të shihni disa harta abstrakte të metropoleve botërore te punuara nga Jazzberry Blue, të cilat edhe ju do t’i pëlqenit. Vazhdo…

Hyrja në stacionin e metrosë në Frankfurt

02/04/2013 |

Kjo është hyrja e stacionit të metrosë ”Bockenheimer Warte U-Bahn”  në Frankfurt, Gjermani e cila duket si njër tren i cili zhytet në tokë. Vazhdo…