Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

MISHMASH

Arkitekturë Brutaliste: Seri nga Dezeen

06/10/2014 |

Për tre javë me rradhë Dezeen bën rishikimin e ariktekturës burtaliste, e zhvilluar në gjysmën e dytë të shekullit XX në Evropë, Japoni, Amerikë dhe Australi, e cila paraqet rrjedhojë të arkitekturës moderne me theks të veçantë asaj futuriste. Vazhdo…

Jinxy Jenkins, Lucky Lou

31/07/2014 |

 

Film i shkurtë i animuar nga  Michael Bidinger dhe Michelle Kwon, ku një djal i pa fat takon një vajzë me fat ndërsa e gjithë ngjjarja ndodhë në hapsirën urbane të San Fransiskos. Vazhdo…

‘Hulu’ blenë të drejtat ekskluzive për streaming të ‘South Park’

14/07/2014 |

Krijuesit e serialit të animuar komik South Park, Trey Parker dhe Matt Stone kanë lidhur marrëveshje eksklusive me Hulu-n që të fitoj të drejtat eksklusive për emitimin online të këtij prodhimi, duke përfshirë edhe arhivën prej 244 epizodave, si dhe të rejat — siç raporton New York Times. Vazhdo…

Reklamë: “Twerking” me muzikë klasike

18/04/2014 |

B-Classic music festival nga Belgjika në përpjekje që “t’i dhuroj muzikës klasike më shumë vëmendje, siç ka muzika pop,” sjell një video interesante për të promovuar audicionin e tyre “Classic Comeback”.

Pop-dance grupi Korean Waveya interpretojnë “Simfoninë No. 9 Allegro … Vazhdo…

Fotografi mahnitëse të syrit nga afër

04/12/2013 |

Suren Manvelyan na çon thellë brenda magjisë së syrit me kolekcionin “Your Beautiful Eyes”,  ku shfaqen detaje dhe pamje mahnitës e të syrit nëpërmjet fotografive të afruara. Vazhdo…

Udhërrëfyes i animuar për të mbijetuar punën në zyrë?

16/08/2013 |

Studioja për animacion Flikli krijoi një udhërrëfyes të shkurtër, për atë se cilat pozita dhe lëvizje janë të nevojshme, për të mbijetuar dëmtimet nga puna e zyrave, ku kohë e gjatë kalohet ulur në karrige. Vazhdo…

Harta abstrakte qytetesh

13/08/2013 |

Në vazhdim do të shihni disa harta abstrakte të metropoleve botërore te punuara nga Jazzberry Blue, të cilat edhe ju do t’i pëlqenit. Vazhdo…

Ilustrime të Presidentëve të SHBA-së, në aksion!

27/06/2013 |

Artisti digjital Jason Heuser ka ilustruar imagjinatën e tij për presidentët e kaluar dhe atë të tanishëm, të kapur në aksion. Vazhdo…

Skulptura dekorative nga librat e panevojshëm

26/06/2013 |

Artisti nga Australia, Pam Langdon vë në funksion të ri librat e hudhur, duke i transformuar ata në krijime të bukura dekorative.

Vazhdo…

Beteja e ‘‘Lord of the Rings’’ e rikrijuar me LEGO

18/05/2013 |

Dy djem të thirur Rich-K and Big J kanë rikrijuar skenat e betejës nga triologjia ‘Lord of the Rings’, me tërësisht 150,000 LEGO kocka. Vazhdo…