Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Akullnajat dhe ajsbergët monumental të Grenlandës të fotografuara nga Jan Erik Waider

Akullnajat dhe ajsbergët monumental të Grenlandës të fotografuara nga Jan Erik Waider
Taulant Salihi

Fotografi dhe grafik dizajneri nga Nurnbergu, Jan Erik Waider ka bërë shumë vizita në veri për në Grenlandë, Islandë, Skotlandë dhe Ishujt Faroe ku ai i ka realizuar këto fotografi të pejsazheve surealiste të ajsbergëve dhe akullnajave. 

 

Nëse jeni të interesuar për këto shkrepje, ai ofron kopje të gatshme, si dhe mund të ndiqni atë në  Facebook.

Projekti i huazuar nga behance.

 *Marrja e përmbajtjeve të plota apo pjesore të artikujve lejohet vetëm me shtimin e referencës për postimin origjinal në blog.