Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

22 fotografi mahnitëse elektro mikroskopike

22 fotografi mahnitëse elektro mikroskopike
Merjem Luarasi

Të gjithë këta objekte janë të bezdisëshme kur shikoni në to, por situata ndryshon kur vjen mikroskopi elektronik..

Computer hard disk read/write head

kripë dhe piper

larva e mizës së kaltert

pmbuku i kuq ne vrimën e gjilpërës

brusha e maskarës


mikrogram nga skanografi me ngjyrë i pleshtit në macë

kristale sheqeri të rafinuar dhe të papërpunuar

tel kitareje

mizë

fije brushe

Velcro

koka e një pleshti të njeriut

dyell i veshit mbledhur në pambuk

pluhur,i zmadhuar 22 milion herë

pe për dhëmbë (i perdorur)

pullë postare e shqyer

qërpik njeriu i zmadhuar

kristale gjaku të mpiksuara

kapilar i krisur

 

materiali i dresit të futbollit

dyll veshi

grimcë kafeje

 

plagë e qepur

çokollatë*Marrja e përmbajtjeve të plota apo pjesore të artikujve lejohet vetëm me shtimin e referencës për postimin origjinal në blog.