Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: July 2015

altereffekt.VII

04/07/2015 |

Ciklet vazhdojnë të rrotullohen e zgjaten në formë spirale dhe çdo katër vjet në bazë të diellit prekin në vijën e njejtë. Kjo i bie që para dy cikleve ky vit është një vit para se altereffekt. të jetë gjallë. Vazhdo…