Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: January 2015

Postmoderna në film dhe epoka e re – The Limits Of Control, Jim Jarmusch

22/01/2015 |

Duke u përputh me ditëlindjen e regjisorit Jim Jarmusch (62), dua te ndajë përshtypjet e mia në lidhje me një ndër filmat me artistik të viteve të fundit The Limits of Control, dhe të ndërlidhi atë me periudhat artistike dhe shoqërore. Vazhdo…