Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: October 2014

Hartë interaktive e Sirisë nga Tetori, 2014

10/10/2014 |

Në hijen mediatike të sulmeve ajrore të SHBA-ve dhe rokstarllëkut të IS(IS) tash të përqendruar në luftën për territorin kurd Kobane, lufta civile siriane vazhdon tani më tre vite e gjysëm. Vazhdo…

Arkitekturë Brutaliste: Seri nga Dezeen

06/10/2014 |

Për tre javë me rradhë Dezeen bën rishikimin e ariktekturës burtaliste, e zhvilluar në gjysmën e dytë të shekullit XX në Evropë, Japoni, Amerikë dhe Australi, e cila paraqet rrjedhojë të arkitekturës moderne me theks të veçantë asaj futuriste. Vazhdo…