Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: June 2014

13 Punime Artistike Shqetësuese nga Artiste Femra

23/06/2014 |

Mbasi u publikuan 13 punimet artistike më shqetësuese të historisë, disa lexues e kishin vërejt se nuk ka asnjë artiste femër. Dhe, ja ku janë 13 vepra arti edhe më shqetesuese , dhe të gjitha janë kriuar nga femra. Vazhdo…

Këtë herë ARCHIMUSIC!

18/06/2014 |

Federico Babina i cili për her të tretë publikohet në blogun tonë,  kësaj rradhe vejn me serinë e posterëve ARCHIMUSIC ku transformon këngë të mirënjohura në ilustrime ndërtesash. Vazhdo…

Plastikman rikthehet me EX

10/06/2014 |

Richie Hawtin në rolin e Plastikman lanson albumin EX, i pari pas më shumë se një dekadë, në mënyrë modeste në kanalin e tij në Youtube të shoqëruar me vizualizime të ndërlidhura. Vazhdo…