Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: May 2014

Ilustrime shtetesh në formë mekanizmi arkitektural

08/05/2014 |

Ilustratori dhe arkitekti Federico Babina, të cilin më herët e prezantuam me projektin Archist, ka publikuar serinë e re të ilustrimeve ku paraqet shtete në formën e një mekanizmi arkitektural. Vazhdo…