Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: March 2014

Vepra të famshme arti të transformuara në ndërtesa arkitekturore

06/03/2014 |

Arkitekti dhe ilustratori italian Federico Babina ka reinterpretuar punime të famshme arti si forma arkitekturore. Në këtë seri, të titulluar Archist, gjenden replika të veprave dhe stileve të Piet Mondrian, Andy Warhol, Damien Hirst, Marcel Duchamp, Pablo Picaso dhe shumë të tjerë. Vazhdo…

Publikohet ‘The Satellites’ i albumit ‘Someday World’ nga Eno • Hyde

05/03/2014 |

Është lansuar kënga e parë nga projekt-albumi Someday World i dy mjeshtërve britanez Brian Eno dhe Karl Hyde i Underworld. Vazhdo…

Bibla në përshkrimin e grafikave minimaliste

04/03/2014 |

Prifti dhe dizajneri grafik Joseph Novak krijoi seri të grafikave minimaliste që i përshkruajnë thelbësisht të gjitha librat në Bibël. Vazhdo…