Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: February 2014

Siri: Betejë e ashpër në Burgun Qendror të Alepos!

06/02/2014 |

Aktivistët që raportojnë mbi luftën civile në Siri, por tani më edhe disa mediume konfirmojnë se forcat rebele të udhëhequra nga Fronti Islamik dhe Jabhat Al Nusra kanë hyrë brenda Brugut Qendror të Alepos, dhe kanë liruar qindra të brgosur, por se beteja vazhdon brenda mureve dhe me sulme nga ajri. Vazhdo…

Shenjat e horoskopit të rikrijuara në pamjen e modeleve

06/02/2014 |

Ilustratorja franceze me vendodhje në Londër Malika Favre, e cila kohë më parë krijoi tipografinë ‘Kama Sutra’, rikrijon dymbëdhjetë shenjat e horoskopit në ngjyrat e modës. Vazhdo…

Radio Red tash më në eter: 88.00FM

04/02/2014 |

Radio Red, projekti i online radios me përzgjedhje kualitative në muzikë ka një lajm të mirë. Për më shumë se një muaj ata janë lansuar në eter në rajonin e Pollogut, Tetovë-Gostivar, në frekuencën 88.00FM. Vazhdo…