Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: December 2013

Fotografi mahnitëse të syrit nga afër

04/12/2013 |

Suren Manvelyan na çon thellë brenda magjisë së syrit me kolekcionin “Your Beautiful Eyes”,  ku shfaqen detaje dhe pamje mahnitës e të syrit nëpërmjet fotografive të afruara. Vazhdo…

Historia e logos më jetëgjatë në Londër

03/12/2013 |

Histori shekullure është ajo e ikonës së Underground-it të Londrës, e cila vazhdon të jetë insipirim për shumë dizajnerë edhe sot.  Libri i sa po publikuar A Logo for London përshkruan më thellësisht shëndrimin e një shenje informative në një simbol që përfaqëson elemente kulturore, sociale dhe artistike. Vazhdo…