Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: August 2013

Moto X, shkaku që Google bleu Motorola

21/08/2013 |

Para dy viteve Google arriti një ndër marëveshjet më te mëdhaja, ku për afër 13 miliard dollar bleu kompaninë e mirënjohur të telefonave mobil “Motorola”. Vazhdo…

Udhërrëfyes i animuar për të mbijetuar punën në zyrë?

16/08/2013 |

Studioja për animacion Flikli krijoi një udhërrëfyes të shkurtër, për atë se cilat pozita dhe lëvizje janë të nevojshme, për të mbijetuar dëmtimet nga puna e zyrave, ku kohë e gjatë kalohet ulur në karrige. Vazhdo…

Obama pritet të vendos për intervenim në Siri

15/08/2013 |

Udhëheqësi i ”Chiefs of Staff” të SHBA-së, Gen. Martin Dempsey, qëndroi të hënën në Izrael për bisedime me KM Netanjahu, Ministrin e Mbrojtjes Moshe Ya’alon dhe ”Chief of Staff” Lt. Gen. Benny Gantz, për të pasuar me bisedime paralele më zyrtarët në Jordani, në lidhje me opcionet për intervenim të limituar ushtarak në konfliktin sirian. Vazhdo…

Harta abstrakte qytetesh

13/08/2013 |

Në vazhdim do të shihni disa harta abstrakte të metropoleve botërore te punuara nga Jazzberry Blue, të cilat edhe ju do t’i pëlqenit. Vazhdo…