Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: May 2013

Beteja e ‘‘Lord of the Rings’’ e rikrijuar me LEGO

18/05/2013 |

Dy djem të thirur Rich-K and Big J kanë rikrijuar skenat e betejës nga triologjia ‘Lord of the Rings’, me tërësisht 150,000 LEGO kocka. Vazhdo…

Rob Garza i ThieveryCorporation me LP të ri!

15/05/2013 |

Muzikanti, producenti dhe DJ Rob Garza publikon kompilacion të remikseve të produkteve nga mbarë sferat e muzikës.  Ky projekt në fillim ishte një përpjekje për zgjidhje të reja kreative në muzikë, kurse tani është kompletuar në kolekcion të veprave të dëshmuara, por të prezentuara në ngjyrë të re në Remixes, siç titullohet LP-ja. Vazhdo…

Murale në Teheran nga Mehdi Ghadyanloo

12/05/2013 |

Një lajm ndryshe nga ato që jemi mësuar t’i dëgjojmë në mediat publike nga Irani. Nuk bëhet fjalë për reaktorët nuklear apo për Ahmadinexhad-in, por për muralet nga artisti iranian Mehdi Ghadyanloo në ndërtesa të ndryshme në Teheran.

Vazhdo…

Jazzfest Tetova

07/05/2013 |

Të dashur,

Është hera e parë që qyteti jonë bëhet me Jazz festival. Kemi mbetur vonë për shumë çka, mirë, po si duket ka ardhur koha që të marrim hapa konkret dhe jo idetë tona krijuese t’i lëmë të humbura në bisedat dëshpëruese dhe ankesat e përditshme që i bëjmë në kafenetë e qytetit. Dhe çdo gjë mbetet aty. . .në kafene. Vazhdo…