Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 17/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: March 2013

Reklama Anti-Duhanit përqesh ”Social Smokers”, zëvendëson duhanin me pordhat!

21/03/2013 |

Për të përqeshur fenomenin shoqëror të njohur si ‘’social smoking’’, agjencia kreative BBDO Toronto krijoi reklamë audiovizuele për  Ministinë e Shëndetësisë së Ontario-s , në të cilën zëvendësohet duhani me pordhën. Vazhdo…

Konflikti i “brendshëm” sirian hyri në vitin e tretë!

18/03/2013 |

Më 17. Mars u mbushën dy vite nga fillimi i krizës së ”brendshme” në Siri, e cila filloi në fomrën e protestave paqësore të inspiruara nga ”Pranvera arabe” për të rrëzuar nga pushteti dikatatorin sirian Bashar Al-Asad, familja e të cilit është në sundim për 4 dekada dhe përfundojë në luftë të përgjakshme civile e cila deri tani rezulton me mbi 70.000 të vrarë dhe rreth 2 milion refugjatë.

Vazhdo…

Armët në skenat e filmave të zëvendësuara me ”Thumbs-Up”

18/03/2013 |

 

Pse  nevojiten armët, kur ato mund të zëvendsohen me një qasje pozitive :D! Vazhdo…

50 Fotografitë me tajming perfekt!

14/03/2013 |

Sipas standardeve të internetit, foto e bërë në kohën e duhur ndodhë kur këto tre gjëra janë në përputhshmëri: Vazhdo…