Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

altereffekt. | 15/12/2017

Scroll to top

Top

Monthly Archives: January 2013

Baleti i zogjëve

29/01/2013 |

Regjistori Neels Castillonduke pritur për të gjiruar një helikopter në perëndimin e diellit, papritmas u paraqiten dhjetëra mijëra gargullve, e mbuluan qiellin dhe filluan të bëjnë vallen e tyre. Ai me drejtorin e tij te fotografisë Mathias Touzeris e kishin fatin dhe për disa minuta kapën disa pamje madhështore. Vazhdo…

Delta Machine albumi i ri nga Depeche Mode më 26 Mars

25/01/2013 |

Depeche Mode kanë sqaruar informatat për albumin e tyre të paralajmëruar, pasardhësin e Sounds of the Universe nga 2009-a. Delta Machine ashtu si titullohet albumi i ri do të lansohet më 26 Mars nëpërmjet Columbia. Singlli i parë i albumit “Heaven”, do të debutojë online nëpërmjet video klipit në VEVO më 1 Shkurt. Vazhdo…

Akullnajat dhe ajsbergët monumental të Grenlandës të fotografuara nga Jan Erik Waider

24/01/2013 |

Fotografi dhe grafik dizajneri nga Nurnbergu, Jan Erik Waider ka bërë shumë vizita në veri për në Grenlandë, Islandë, Skotlandë dhe Ishujt Faroe ku ai i ka realizuar këto fotografi të pejsazheve surealiste të ajsbergëve dhe akullnajave.  Vazhdo…

Hip Hop-i ndër vite

22/01/2013 |

Një ilustrim se si është zhvilluar moda e Hip Hop kulturës. Vazhdo…

EVERYONE IN TO IT, I’M IN TOO!

21/01/2013 |

Posteri është krijim dhe thënie personale mbi vlerën shoqërore të kësaj muzike, i inspiruar nga dëgjimi i albumit Monk’s Dream të  Thelonious Monk (nuk di shumë për muzikantët xhez, po ska lidhje më mbajnë të kënaqur hah). Vazhdo…

SaddamNY! :)

20/01/2013 |

Kush i themeloi trendet e modave të subkulturave amerikane? Po vëllezër dhe motra, është ai Sadam Husein ramet i past ose jo shpirti. Vazhdo…

Hulumtime Kreativiteti: Hartografi e trurit të jazz muzikantëve

20/01/2013 |

Keni menduar ndonjëherë se ç'ndodh brenda kokave të jazz muzikantëve  kur fillojnë të humbin veten brenda muzikës që improvizojnë? Vazhdo...

Life and Music (Jeta dhe Muzika)

16/01/2013 |

Shikoni këtë projekt interaktiv në të cilin përshkruhet jeta e njeriut të civilizuar. Të gjithë e bëjmë rutinën e jetës, dhe në fund? Vazhdo…

The Psychedelic Future of the Mind nga Thomas B. Roberts

14/01/2013 |

Ky publikim i ri shfaq kërkimet shkencore dhe mjeksore në lidhje me përdorimin e psajkodelikëve për të pasuruar trurin, moralin, shpirtin dhe kreativitetin.

Vazhdo…

The Qur’an (Dokumentar)

13/01/2013 |

Një produksion i mirë për njërin ndër librat më të mëdhej që egzistojnë. Dirigjuesi Antony Thomas i shpërblyer në disa raste, na çonë në zemrën e botës Islame dhe brenda jetës private të njerëzve, të cilët jetojnë në bazë të botëkuptimeve të tyre për Kur’anin. Vazhdo…